У зв’язку з бойовими діями, інформуємо про правила поведінки під час обстрілу.

1. Міна. Довгий та протяжний свист. Від міни рятує будь-яке заглиблення! Тільки не треба бігти, озирнись і падай у найближчу ямку. Не бійся прямого влучення, свист прямий ти не почуєш, шукай заглиблення і падай. Не бійся реакції оточуючих, якщо помилився, ніхто адекватний тебе не засудить. У тебе є 2-5 секунд.
2. Гаубичний снаряд. Звучить майже так само, але часу менше, немає ямки, падай де стоїш! Потім якщо що обтрусишся.
3. Град. У хорошу погоду град чутно з далекого, звучить як шурхіт, шшш. Не важливо, з якої відстані стріляє, у вас є 14 секунд, не панікуйте, це багато часу! В укриття! Град не пробиває щось на виліт, знову ж таки врятує будь-яка ямка!
4. Танк. Тут як пощастить. Постріл танка чутно разом із влученням. Але! Перезаряджання від 4 сек! Перший не влучив, рвіть пазурі і глибше. Танк в радіусі 7 метрів рве все, тому стало зрозуміло, що по вас працює танк, вибір не великий або лежати або рвати в укриття.
5.Смерч. Звук, немов підлітає винищувач, він не встромляється кудись, а відкривається метрах в 10-20 над землею і закидає касетними зверху вниз. Дві речі, які, можливо, вам врятують життя, б’є його заряд метрів на п’ять максимум, і головне лежати!!!
Важливо! Після обстрілу є снаряди, що не розірвалися. Не чіпати!!!
За можливості, краще перебувайте в укриттях або вдома у кімнаті, де немає вікон.
Show Buttons
Hide Buttons

exploring kelly clarkson weight loss diet dr oz discusses ozempic or keto gummies kelly clarkson weight loss story dr oz analysis on ozempic proton keto acv gummies reviews my honest opinion updated they won t tell you before getting it kelly clarkson keto gummies dr oz negative reviews bad complaints side effects kelly clarkson diet 2024 weight loss secrets keto gummies review kelly clarkson weight loss keto gummies dr oz overview of side effect resolutions kelly clarkson keto weight loss secret before and after photos 2024 kelly clarkson diet dr oz s prescription for weight loss weight loss with apple cider vinegar slimsculpt keto acv gummies review essential keto gummies review warning essential keto gummies side effects kelly clarkson weight loss diet decoding her health and fitness regimen 2024