Команда Stop_sexтинг продовжує інформувати про надмірний екранний час та його ризики

Чим небезпечна надмірна кількість часу онлайн?
☑ Погіршення уваги
Технології дуже швидко розвиваються та вимагають миттєвої реакції, що впливає на тривалість уваги в дітей молодшого віку та підлітків.
☑ Ризик виникнення депресії
Підлітки та діти, які проводять багато часу онлайн, частіше повідомляють про проблеми з психічним здоров’ям.
☑ Надмірна вага
Діти, які проводять більше часу з девайсами, менше рухаються. У них розвиваються звички, які не передбачають фізичної активності, що може призвести до надмірної ваги.
☑ Проблеми соціальної взаємодії
Спілкування в соціальних мережах позбавляє навичок повноцінної комунікації, коли діти можуть говорити, грати одне з одним особисто. Тому часто буває, що малеча збирається офлайн, а вона все одно більше часу проводить із телефоном, аніж з іншими дітьми.
☑ Проблеми з поведінкою
Діти молодшого шкільного віку, які проводять із ґаджетами понад дві години на день, часто страждають від розсіювання уваги та можуть бути схильними до соціальних проблем.
☑ Агресія
Діти часто повторюють те, що бачать на екрані телевізора чи в ґаджеті. Це також може стати причиною, що дитина вирішуватиме складні ситуації за допомогою агресивних дій.
☑ Ризикована поведінка персонажів
Персонажі на телебаченні та у відеоіграх часто зображують ризиковану поведінку (як-от куріння та алкоголізм), а також підсилюють гендерно-рольові та расові стереотипи.
Варто зазначити, що важливо говорити з дітьми про контроль часу онлайн, адже екологічне використання інтернету сприяє гармонійному розвитку дітей, їхніх соціальних навичок і технологічних вмінь.
Show Buttons
Hide Buttons

Boostline Keto ACV Gummies Review: What You Need To Know? Alpha EnhanceX Review: Is It the Key to Enhanced Stamina and Energy? Keto Direct Gummies Review – Are They Even Worth Your Money? Chrissy Metz Weight Loss Before and After: A Stunning Autumn Transformation The Power of TurboTrim Keto + ACV Gummies Review: A Deep Dive into Their Fat-Burning Potential Mega Plex Gummies Review: Can They Truly Boost Male Performance? KetoPharma ACV Gummies Review – The Latest Research The Science Behind Trimax Keto ACV Gummies: A Full Review of Their Benefits GetUP Gummies for Men (UK): A Full Review of Their Role in Enhancing Drive and Stamina Gas Station Sex Pills: Are They Legit? Top 3 Best Natural Sex Pills Alternative to Buy (Update)