Ви — вчитель/ка і хотіли б долучитися до формування здорових харчових звичок у дітей, аби вони росли здоровими та міцними?

Вам не вистачає знань про те, як говорити з дітьми та їхніми батьками про здорову їжу? Зрештою, яка їжа є корисною та водночас смачною для дітей? Які харчові звички допоможуть їм у майбутньому?
☝️ Саме для вас ЮНІСЕФ та EdEra розробили онлайн-курс про здорове харчування учнів 1–4 класів. Під час війни нашим дітям вкрай потрібні ці знання. Адже завдяки правильному розумінню основних здорових принципів вони зможуть утримувати енергію для ефективного навчання та активного дозвілля.
Але і це не все. Оскільки зараз активно освітяни планують роботу закладів для дітей на літній період, то матеріали також будуть у пригоді працівникам:
? літніх таборів для відновлення дітей
? центрів для переселенців
? освітніх закладів чи закладів дозвілля, у яких діти харчуються.
Крім цього, ви зможете підготуватися для викладення курсу у новому навчальному році.
‼️ Курс складається з відео, лекцій та сценарій. Він — абсолютно безплатний. Реєструйтесь тут — https://bit.ly/3MRGDFC.
? І ще декілька бонусів. Після завершення курсу вчителі отримають сертифікат, а перші 300 — ігрові набори на тему здорового харчування для своїх учнів від ЮНІСЕФ.
Онлайн-курс став доступним за фінансової підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.
Show Buttons
Hide Buttons

SlimVitax Diet Gummies: An Honest Review of Their Weight Loss Benefits Is Keto Expert the Key to Accelerating Ketosis? A Comprehensive Review Wildopolis Keto ACV Gummies Review – Does It Really Work for Weight Loss Support? Endoterec: A Comprehensive Review of Its Revolutionary Benefits for Men’s Vitality Endura Naturals Male Enhancement Pills Review – Real Men’s Booster or Scam? David Goggins Weight Loss Secrets: Autumn Fitness Tips from a Legend SmartSlim Keto ACV Gummies Review: Real Formula or Buyer Beware Smart Slim Keto Gummy? Valiant Keto ACV Gummies Review: Can They Enhance Your Keto Weight Loss? Unlock the Power of Keto and Apple Cider Vinegar with Liberty Bites Gummies: A Tasty Path to Results Endura Naturals Male Enhancement Pills Review – Real Men’s Booster or Scam?