Колеги! Ми зацікавлені, щоб в час воєнних дій, державні органи та органи місцевого самоврядування працювали злагоджено, ефективно та якісно.

Разом з тим, у будь-якому колективі можуть виникати міжособистісні конфлікти. І вони впливають на результативність діяльності органу, командний дух.
?Відтак, для щоб у колективі панувала комфортна для роботи атмосфера, яка ґрунтуватиметься на злагодженій командній взаємодії, важливо навчитися правильно реагувати на конфлікти та вирішувати їх. А як саме це зробити – розповідаємо в методичних рекомендаціях, в яких ви знайдете ряд покрокових порад та практичних інструментів щодо того як:
✅виявляти конфлікти міжособистісного характеру під час виконання посадових обов’язків;
✅діагностувати та аналізувати виявлений конфлікт;
✅підготуватися до втручання в конфлікт, здійснити таке втручання, а головне — завершити його;
✅запобігти виникненню конфліктів на робочому місці.
?Ми сподіваємося, що поради та інструменти, описані в методичних рекомендаціях, знайдуть практичне застосування серед спеціалістів, які займаються питання управління персоналом, а також будуть корисними та цікавими кожному публічному службовцю.
?Переходьте за посиланнями та дізнавайтеся більше:
?Методичні рекомендації щодо роботи з конфліктами в державних органах – https://bit.ly/3y6gA8z.
?Методичні рекомендації щодо роботи з конфліктами в органах місцевого самоврядування – https://bit.ly/3zZP8dY.
?І пам’ятайте! Люди за характером, темпераментом і багатьма іншими характеристиками дуже різні, саме тому і ситуації, в яких вони опиняються, сприймаються ними теж по-різному. Не варто шукати єдиного правильного шляху, який однаково підійде усім. Ваша сила та успіх у вирішенні проблеми залежить від врахування різних точок зору та готовності їх сприйняти.
?В свою чергу, ми дякуємо за співпрацю Координатору проектів ОБСЄ в Україні та Діані Проценко, фахівчині у сфері роботи з конфліктами, медіації, фасилітації діалогів, які поділилися кращими практиками та допомогли їх трансформувати на терена управління персоналом в державних органах та органах місцевого самоврядування.
#НАДС #НовиниНАДС
OSCE Project Co-ordinator in Ukraine ДЕРЖСЛУЖБОВЕЦЬ Державна служба України Держслужба ФОРУМ Держслужба ФОРУМ Group Гендепартамент з питань управління персоналом на державній службі НАДС Профспілка працівників державних установ України Українська школа урядування Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу EU 4 PAR Держслужбовці України Профнавчання держслужбовців Судебно-юридическая газета Місцеве самоврядування Українська асоціація районних та обласних рад Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад Асоціація міст України Асоціація малих міст України Всеукраїнська асоціація громадДецентралізація СПІЛЬНОТА КАДРОВИКІВ І ФАХІВЦІВ З УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ УКРАЇНИ ЛіГа кадровиків України Кaдровик.ua

Show Buttons
Hide Buttons

Is ReduPhine the Secret to Effective Fat Burning? An In-Depth Review What is Fitspresso? Review Ingredients, User Complaints and Our Comments Goli Apple Cider Vinegar: The Path to Weight Loss Triumph for Fitness Enthusiasts Is Keto Expert the Key to Accelerating Ketosis? A Comprehensive Review Alpha Xtra Boost Review: Can This Pressure Point Technique Really Eliminate ED? Queen Latifah Weight Loss: 7 Secrets to Her Fall Transformation Post Malone Weight Loss: 6 Surprising Techniques He Used to Shed Pounds Nutrisystem Complete 55: Comprehensive Guide to Healthy Weight Loss Lemme GLP-1 Daily Review: Does Kourtney Kardashian’s Supplement Truly Support Weight Loss? Transform Your Weight Loss with Nutrisystem Promo Codes for Existing Customers Pure Keto Essence Keto + ACV Gummies Review – Does This Apple Cider Vinegar Supplement Even Work? KetoPharma ACV Gummies Review – The Latest Research FitCraze Keto ACV Gummies: A Comprehensive Review of Their Weight Loss Benefits Liv Pure Reviews – Actual Customer Results or Cheap Ingredients Warning?