? Референдум – одна із форм безпосередньої демократії, яка використовується багатьма країнами світу для вирішення важливих державних питань.

Але на території України, ще у 2014 році, російська федерація перетворила цей інструмент народовладдя в знаряддя для реалізації своїх загарбницьких планів ?
Прикриваючись думкою фіктивної більшості, представники держави-агресора неодноразово проводили антизаконні референдуми на тимчасово захоплених територіях. ❗️Цілком зрозуміло, що подібні заходи не мають нічого спільного з процедурою, котра прописана у Конституції – документі з міжнародним визнанням та найвищою юридичною силою. До речі, саме в Основному законі зазначено, що ☝️ виключно всеукраїнським референдумом вирішуються питання про зміну території України.
Отже, рішення, прийняті в ході такого дійства, ❌️ не мають правових наслідків.
Тож, і “укази” президента росії про приєднання до рф українських територій є НІКЧЕМНИМИ– це вчора офіційно визнав і Президент України Володимир Зеленський своїм Указом.
⚠️ А особи, винні за спроби порушити територіальну цілісність України, будуть обов’язково покарані!
Варто зазначити, що тільки до тих громадян, які мимоволі, під впливом фізичного примусу ? брали участь в організації чи проведенні голосувань, кримінальна відповідальність не буде застосовуватися, відповідно до статті 40 Кримінального кодексу України.
Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції /м. Суми/

Show Buttons
Hide Buttons

kelly clarkson and ozempic dr oz perspective on losing weight biopure keto gummies reviews does biopure keto gummies work biopure acv keto gummies keto gummies review beware keto bhb gummies reviews keto apple cider vinegar hale and hearty keto gummies reviews new alert does hale and hearty keto gummies work what did kelly clarkson use for weight loss how did kelly clarkson lose so much weight shark tank keto acv gummies scam reviews and customer support real and honest keto gummies review beware keto bhb gummies reviews keto apple cider vinegar dr oz recommendation keto gummies for kelly clarkson weight loss