⚡️Як на звільнених територіях відновлюють зв’язок?

Відразу після ЗСУ та ДСНС на деокуповані території вирушають ремонтні бригади телеком-компаній. Відновлюючи зв’язок та інтернет, команди стикаються з багатьма труднощами: від обстрілів та знеструмлення до зруйнованих вщент інфраструктури, веж і обладнання.
Попри це, зв’язок поступово відновлюють?
?На Харківщині. Лише за місяць мобільні оператори відбудували 62 базові станції. Так жителі Ізюма, Вовчанська, Балаклії, Шевченкового та інших звільнених міст і селищ знову можуть телефонувати рідним.
?На Херсонщині, Миколаївщині та Донеччині. Зокрема, Vodafone повернувся у нещодавно визволені Лиман та Святогірськ на Донеччині, у Березнегувате — на Миколаївщині та Миролюбівку і Михайлівку — на Херсонщині.
Зараз на всіх звільнених територіях працюють ремонтні бригади мобільних операторів — Vodafone Ukraine, Kyivstar та lifecell.
Детальніше про зв’язок в Україні розповів Стас Прибитько, директор Департаменту з розвитку мобільного зв’язку Мінцифри для Детектор медіа ?? https://detector.media/…/2022-10-17-yak-na-zvilnenykh…/
Працюємо далі. Продовжуємо боротися на телеком-фронті ???

Show Buttons
Hide Buttons

how did kelly clarkson lose weight so quickly weight loss diet 2024 kelly clarkson keto pills and gummies sweet path to weight loss success kelly clarkson keto pill revelation acv s role in her weight loss keto gummies shark tank 2024 best keto gummies from shark tank show keto gummies 2024 warning keto gummies shark tank show reviews walmart transform your health with 3 pack slimx keto acv gummies kelly clarkson journey to lose weight naturally keto gummies shark tank 2024 best keto gummies from shark tank show slim labs acv keto gummies be careful does slim labs acv keto gummies work watch this review