Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 2 грудня ?

✅Фахівці Vodafone та Київстар відновили роботу ще 6 базових станцій у Херсоні: по 2 в кожному районі міста. Загалом оператори мобільного зв’язку відновили роботу 84 базових та 3 пересувних станцій на звільненій Херсонщині.
✅Після вчорашніх російських обстрілів у Херсоні припинено подачу електропостачання. Нині тривають аварійно-відновлювальні роботи. Енергетики працюють, аби повернути світло в оселі херсонців.
✅У Великій Олександрівці, Високопіллі, Новодмитрівці та Малій Олександрівці продовжується поетапне поновлення розподілу природного газу, виконання ремонту пошкоджених ділянок мереж по населеному пункту та пуск газу наявним побутовим споживачам.
✅Тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Нині фахівцям вдалося розчистити 165 кілометри доріг державного значення та 263 кілометри – місцевого.
✅Вибухотехніки Нацполіції обстежили 7 гектарів територій, вилучили 117 вибухонебезпечних предметів, знищили – 27. Піротехніки ДСНС обстежили понад 28 гектарів територій, вилучили та знешкодили – 140 вибухонебезпечних предметів.
✅Протягом трьох днів в «Пункті незламності», що у Херсоні на площі Свободи, проводиться консультація та видача медикаментів лікарем-терапевтом. Видано лікарські засоби понад 634 особам.
✅До Херсонської обласної клінічної лікарні та Херсонської обласної дитячої лікарні директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров доставив лікарські засоби, наданих фармкомпанією “Дарниця”.
✅Полтавська ОВА передала до Херсонщини мережеве та комп’ютерне обладнання – системні блоки, ноутбуки, монітори, комутатори та роутери. Загалом близько 70 одиниць техніки, необхідної для відновлення роботи Херсонської ОВА.
✅У Херсоні відновлено роботу четвертого відділення “ПриватБанку” за адресою: проспект Святих Кирила та Мефодія, 10. Графік роботи: понеділок – п’ятниця, з 8:30 до 15:30.
Працюємо далі!

Джерело https://cutt.ly/r1KsAI8

Show Buttons
Hide Buttons