Продовжуємо працювати, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 5 лютого

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 4 бригади – це 27 робітників та 9 одиниць техніки. Минулої доби бригади працювали на лініях, що живлять Нову Камʼянку та Херсон.
✅За дорученням Херсонської ОВА, над відновленням пошкоджених російськими обстрілами будівель у Херсоні працювали 36 робітників з ХОКАРС та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 7 адресами. Загалом закрито OSB-листами 82 вікна, з них 44 – у пошкодженому ліцеї.
✅Вибухотехніки Нацполіції обстежили 1 гектар територій, знищили 174 вибухонебезпечні предмети. Піротехніки ДСНС обстежили 0,6 гектара територій, вилучили та знешкодили 22 вибухонебезпечні предмети.
✅З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 59 осіб, з них 6 – це діти. Потягом до Хмельницького вирушили 25 людей, автотранспортом евакуювалися 34.
✅Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Загалом понад 11 тис. жителів звільнених територій отримали допомогу від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів. Привезли та безкоштовно роздали продуктові набори, свіжі овочі, готові обіди, питну воду, гігієнічні набори, будівельні матеріали для ремонту пошкоджених будівель та іншу необхідну продукцію.
✅Херсонська дитяча обласна клінічна лікарня отримала автівку “швидкої” від благодійників з України та Чехії. Машина обладнану всім необхідним, аби надавати амбулаторну допомогу дітям з хронічними захворюваннями.
✅Благодійний фонд “Ранок відродження” привіз до села Широка Балка свердловинний насос та ремонтні матеріали для відновлення водомережі.
✅UNICEF передав 30 генераторів на 20 та 42 кВт для Херсонщини. Два генератори із цієї партії передали до лікарень, 11 – для МКП “Херсонводоканал”, 17 для відновлення централізованого постачання у Станіславській, Музиківській, Білозерській, Борозенській, Милівській та Дарʼївській громадах.
✅Потужний електрогенератор на 211 кВт передали для потреб МКП “Херсонводоканал”. Це допомога від Грузинської індустріальної групи за сприяння представника в Україні – компанії «Українські енергетичні рішення».
Працюємо далі!
За матеріалами: https://www.facebook.com/khoda.gov.ua
Show Buttons
Hide Buttons