Міністерство юстиції України повідомляє!

? Хочете вести бізнес з повагою до людини, працевлаштувати без бар’єрів, одним словом – розвивати безбар’єрність, але не знаєте з чого почати? Існує як мінімум шість важливих кроків, які варто врахувати на самому початку.
? Не хочете набивати шишки, а щоб все одразу «запрацювало»? Вивчайте кейси бізнесів, які вже мають досвід у реалізації безбар’єрних рішень та проєктів.
? Не знаєте, як краще, аби комфортно було всім? Запитайте у співробітників, клієнтів. Залучайте фахівців, зокрема й представників громадянського суспільства, громадські організації. Ми переконані, що вони з радістю відгукнуться і зможуть надати потрібну експертизу.
Бізнеси, що хочуть зробити безбар’єрність частиною своєї стратегії розвитку і інтегрувати її принципи у корпоративну культуру, можуть знайти відповіді на свої запитання у розділі «Бізнес без бар’єрів» на порталі Дія.Бізнес.
Рік тому, у лютому, його було презентовано на Diia Summit.
Коли через кілька тижнів після запуску розділу почалася повномасштабна війна, його було доповнено спеціальною сторінкою – «Бізнес без бар’єрів» у воєнний час». У ньому учасники спільноти, українські та міжнародні компанії, діляться своїми великими добрими справами задля підтримки наших бійців, наших людей, і нашої країни ?
Тож, якщо ви хочете дізнатися більше про безбар’єрність у бізнесі, чому це важливо, чим можна бути зараз корисним, переходьте за посиланням ? https://business.diia.gov.ua/business-without-barriers
ℹ️ «Бізнес без бар’єрів» – спільнота компаній, яка об’єдналася навколо ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», спрямованої на створення рівних можливостей для всіх українців.
Безбар’єрність
#бізнесбезбарєрів #bezbariernist #безбарєрність #barrierfree

За матеріалами https://www.facebook.com/minjust.official

Show Buttons
Hide Buttons

dr oz weight loss pills kelly clarkson keto gummies review and before and after proton keto acv gummies walmart weight loss scam oprah never endorsed proton keto acv gummies shark tank keto gummies update 2024 keto gummies review keto acv gummies reviews kelly clarkson weight loss boost power of acv and keto pills kelly clarkson diet 2024 weight loss secrets keto gummies review dr oz recommendation keto gummies for kelly clarkson weight loss how did kelly clarkson lose weight kelly clarksons 2023 keto gummies weight loss truth exploring kelly clarkson weight loss diet dr oz discusses ozempic or keto gummies