Нагадуємо, як отримати заборговані соціальні виплати мешканцям Херсонської громади, які знаходилися в окупації та раніше отримували «соціалку» через Укрпошту.

У Херсонській територіальній громаді станом на даний час діє порядок підготовки та проведення виплат грошових допомог, пільг та житлових субсидій для центрів соціального захисту населення, які знаходяться в зоні бойових дій та фізично не можуть провести нарахування і виплату пільг та субсидій, визначений Постановою КМУ від 7 березня 2022 р. № 215.
Навіть за таких умов, усі виплати надаються повністю.
Отже, у випадку, якщо до війни ви отримували соціальні виплати через АП «Укрпошта», а за період окупації виплати припинилися і ви досі не отримуєте належне, то, щоб отримати свої кошти (заборговану «соціалку» і щомісячні надходження з дати звернення), Вам необхідно зробити наступні кроки:
1⃣ Звернутися до найближчого відділення Ощадбанку (з паспортом та ідентифікаційним кодом (може бути копія, якщо можливо прочитати інформацію з цієї копії) й відкрити картковий рахунок для соціальних виплат. Ця опція безкоштовна. Ми рекомендуємо звертатися до відділення Ощадбанку на вул. Чорноморській, 29 (куток Перекопської та Чорноморської). Особи з інвалідністю, люди похилого віку обслуговуються поза чергою.
У випадку, якщо Ви за станом здоров’я самостійно не можете звернутися до Ощадбанку для відкриття карткового рахунку, це може зробити довірена Вами особа, за НОТАРІАЛЬНО посвідченим дорученням.
2⃣Відкривши у Ощадбанку картковий рахунок, відразу в банку візьміть довідку з реквізитами для зарахування коштів.
3⃣Довідку й копії ваших документів (паспорт, ідентифікаційний код) принесіть до управління соціального захисту населення за місцем Вашого проживання, напишіть заяву з проханням виплатити недоотримані кошти за вказаний Вами період, які Ви отримували через АП Укрпошта і вкажіть, що у подальшому просите здійснювати виплату на рахунок Ощадбанку.
4⃣ УСЗН в той же день видає розпорядження про зміну способу виплати й підключення невиплачених коштів та оперативно направляє його на виплату на обласний рівень, до обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат.
5⃣ Після перевірки наданої інформації, підтвердження наявної заборгованості на обласному та центральному рівнях, кошти надійдуть на Вашу картку і надалі будуть автоматично надходити щомісяця на цю ж картку. Ви зможете їх зняти у банкоматі будь-якого банку, на касі супермаркетів, аптек (у магазинах чи аптеках потрібно повідомити касиру, що Ви хочете зняти свої кошти, вказати суму).
☎Телефони гарячих ліній УСЗН:
– у Дніпровському районі міста Херсон: +380992535491;
– у Суворівському районі міста Херсон: +380664479236;
– у Корабельному районі міста Херсон: +3805087-51-141.
?Прийом громадян з усіх питань соціального захисту населення здійснюється у робочі дні з 8.30 год. до 16.00 за адресами:
– у Дніпровському районі міста Херсон: вул. Перекопська, 166, каб.103;
– у Суворівському районі міста Херсон: вул. Маяковського, 8, каб. 15;
– у Корабельному районі міста Херсон: вул. Суворова, 29, каб.103.

Show Buttons
Hide Buttons

keto gummies acv two pillars of kelly clarkson weight loss x10 boost keto acv gummies scam reviews no celebrities ever endorsed keto weight loss gummies kelly clarkson keto pills experience acv s role in weight loss success shark tank keto gummies alert keto gummies reviews kelly clarkson keto gummies shark tank keto gummies update 2024 keto gummies review keto acv gummies reviews kelly clarkson weight loss boost power of acv and keto pills dr oz diet kelly clarkson approach to weight loss weight loss exposing apple cider gummies kelly clarkson s truth new keto acv gummies beware acv keto gummies acv gummies review acv gummies reviews dr oz diet kelly clarkson approach to weight loss kelly clarkson journey to lose weight naturally transform your health with 3 pack slimx keto acv gummies essential keto gummies review warning essential keto gummies side effects 2024 keto gummies beware keto gummies shark tank new keto gummies review