Сільський хаб в Дар’ївській громаді: тепло та підтримка для дітей та їхніх родин

Сільський хаб в Дар’ївській громаді – це не просто місце, де діти можуть гратися та спілкуватися. Це справжній простір тепла, підтримки та єднання для всієї родини.

Навесні хаб розширив свою діяльність, пропонуючи не лише інтегровану психосоціальну підтримку, але й цікаві заняття та майстер-класи, щоб діти могли відволіктися від складних думок та емоцій, пов’язаних з війною.

Завдяки мобільній бригаді хабу, до його простору раз на два тижні приїжджають діти з інших сіл громади, таких як Чайкіно, Ингуловка, Галаганівка та Федорівка.

Працівники хабу з радістю спостерігають за тим, як покращується життя дітей. Вони стають менш замкнутими, відкриваються для живого спілкування та нових вражень.

Батьки також дуже цінують роботу хабу. Він дає їм можливість, з одного боку, подбати про себе та вирішити власні проблеми, а з іншого – знати, що їхні діти в безпеці та під наглядом.

Сільський хаб в Дар’ївській громаді – це чудовий приклад того, як небайдужі люди можуть об’єднатися, щоб допомогти тим, хто цього потребує.

Хаб працює в межах спільного проєкту ХОЦ “Успішна жінка” та Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, який реалізується за підтримки Міністерства закордонних справ і міжнародної торгівлі Канади.

Більше інформації за посиланням: https://bitly.ws/3i8o4

Show Buttons
Hide Buttons

hale and hearty keto gummies reviews new alert does hale and hearty keto gummies work kelly clarkson journey to lose weight naturally kelly clarkson keto pills experience acv s role in weight loss success keto gummy kelly clarkson fun and effective keto weight loss best keto gummies for effective weight loss 2023 keto diet dr oz recommendation keto gummies for kelly clarkson weight loss 2024 keto gummies beware keto gummies shark tank new keto gummies review kelly clarkson secret sauce for accelerated keto weight loss what did kelly clarkson do to lose weight kelly clarkson keto pill revelation acv s role in her weight loss new keto acv gummies beware acv keto gummies acv gummies review acv gummies reviews success strategies kelly clarkson roadmap to effective weight loss in 2024 success strategies kelly clarkson roadmap to effective weight loss in 2024 shark tank keto gummies to quit smoking and cure copd deepfake scam ads are everywhere on facebook