З Днем архітектури України

З Днем архітектури України Шановні жителі Херсонського району!

Від щирого серця вітаю вас з Днем архітектури України!

Цього року це свято набуває особливого значення, адже ми відзначаємо його в умовах жорстокої війни, яку розв’язала проти нашого народу російська федерація.

Незважаючи на всі випробування, ми не повинні забувати про те, що архітектура – це не просто будівлі, це душа нашого народу, його історія та культура.

Українська архітектура має багатовікову історію та багату традицію. Вона відома своїми унікальними стилями, красою та величчю.

На жаль, війна вже зруйнувала багато пам’яток української архітектури. Але ми віримо, що після перемоги ми зможемо відновити всі зруйновані будівлі та створити нові шедеври.

В цей день я хочу подякувати всім архітекторам, будівельникам, реставраторам та всім людям, які дбають про нашу архітектурну спадщину.

Бажаю вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, творчого натхнення та мирного неба над головою!

Разом ми відбудуємо нашу країну та збережемо її красу для майбутніх поколінь!

З повагою,

начальник Херсонської районної

державної (військової) адміністрації                             Михайло ЛИНЕЦЬКИЙ

 

Show Buttons
Hide Buttons

transform your health with 3 pack slimx keto acv gummies kelly clarkson diet dr oz s prescription for weight loss new keto acv gummies beware acv keto gummies acv gummies review acv gummies reviews how kelly clarkson lost weight weight loss journey exploring kelly clarkson weight loss diet dr oz discusses ozempic or keto gummies keto gummies acv two pillars of kelly clarkson weight loss hale and hearty keto gummies reviews new alert does hale and hearty keto gummies work keto gummy kelly clarkson fun and effective keto weight loss