Увага!

З часу початку повномасштабного вторгнення РФ до нашої держави українські лікарі не припиняють надавати медичну допомогу.
За тиждень бойових дій жодних сумнівів немає: окупанти прицільно обстрілюють цивільну та критичну інфраструктуру, намагаючись позбавити людей медичної допомоги, зв’язку, їжі та інших необхідних для життя речей. Їх мета – створити гуманітарну катастрофу та посіяти паніку серед наших громадян.
У таких умовах держава та мобільні оператори роблять все, щоб жодних перебоїв із мобільним зв’язком не було. І хоча масового відключення зв’язку не буде, проте треба знати як діяти у випадку перебоїв із мобільним зв’язком.
Наводимо кілька рекомендацій на випадок такої ситуації за умови необхідності отримання медичної допомоги:
◾Вивчіть адресу та маршрут до найближчого закладу охорони здоров’я. Пам’ятайте, що виходити з будинку чи укриття можна лише у випадку, коли це не загрожує власній безпеці.
◾Майте поруч аптечку із всім необхідним і запасом ліків, які приймаєте постійно. Не виходьте без аптечки на великі відстані. Носіть із собою кровоспинний джут/турнікет за наявності. Раніше ми вже розповідали, що необхідно мати в аптечці для надзвичайної ситуації➡ https://bit.ly/3pAumM9.
◾Знайте, як надати першу допомогу. Нагадуємо, тут ми пояснювали, як допомогти людині в критичній ситуації та не дати їй померти до приїзду медиків➡ https://bit.ly/3Isp3G6.
◾Прочитайте інструкції, що можуть врятувати життя➡ https://bit.ly/3M84XTR.
◾Слідкуйте за повідомленнями та рекомендаціями щодо надання медичної допомоги цивільному населенню від військово-цивільної адміністрації у своєму регіоні на офіційних каналах.
Зберігайте спокій, не піддавайтесь паніці, перевіряйте інформацію та будьте готовим до будь-якої ситуації!
Разом до перемоги!
Show Buttons
Hide Buttons

Apple Cider Vinegar Recipe for Weight Loss: 7 Homemade Solutions for College Students Trimvana Weight Loss Support Review – Will It Work For You? Are Bliss Max + Keto ACV Gummies the Secret to Effective Weight Loss? A Comprehensive Review Rapid Ripped Keto ACV Gummies Review – Everything You Need To Know Embracing Apple Cider Vinegar Detox: 5,000 Health-Conscious Americans Share Personal Triumphs of 2024 Real Results in 2024: 3,500+ Women Share How They Lost Weight on Apple Cider Vinegar Elitextreme Male Enhancement Reviews (Update) Scam or Safe Supplement for Men? 2024’s Expert Analysis: Does Apple Cider Vinegar Pills Help You Lose Weight? 3 Proven Methods for Successful Dieters Up N Go Keto Pills Review: Can They Accelerate Ketosis and Fat Burning? Ace Keto ACV Gummies Reviewed: What To Expect When Buying? Nutrisystem Complete 55: Comprehensive Guide to Healthy Weight Loss Energize Male Enhancement Gummies Review – SCAM Exposed or Safe Energize Gummy for Men? Ketosyn Keto + ACV Gummies Review – Is It Right For You?