Міжнародному театральному фестивалю “Мельпомена Таврії” бути!

Херсонський музично-драматичний театр 10 – 19 червня 2022 року проведе міжнародний фестиваль “Мельпомена Таврії”. Театри гратимуть вистави у своїх містах і збиратимуть пресконференції, на яких говоритимуть про Херсон.
Про це в інтерв’ю Укрінформу розповів генеральний директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Куліша Олександр Книга.
“Фестиваль за 24 роки існування ніколи не припинявся. Навіть у ковідний рік ми придумали формат, коли всі вистави грали під відкритим небом. Нині важко; херсонці, які залишилися на тимчасово окупованій території, потребують якихось позитивних меседжів. Тому ми оголосили, що фестиваль відбудеться. Заплановано – з 10 по 19 червня”, – сказав Книга.
За його словами, ідея дуже проста: театри, які зголосилися і подали заявки у фестиваль, гратимуть вистави у себе вдома, під егідою «Мельпомени Таврії». Вони збиратимуть пресконференції, на яких говоритимуть про Херсон і висловлюватимуть підтримку мешканців усієї Херсонщини. Це виправдано і з тих позицій, що і грошей зараз нема, і логістика ускладнена.
Наразі свою участь у міжнародному фестивалі “Мельпомена Таврії” підтвердили колективи з Румунії, Грузії, Польщі, Португалії, Туреччини, очікують підтвердження з Узбекистана.
Із українських міст долучаться Хмельницький, Житомир, Дніпро, Кривий Ріг, Коломия, Івано-Франківськ, Львів та Київ.
Загалом зголосилися до участі уже 26 театрів.
Гендиректор театру додав, що сподівається “щось зробити” і в Херсоні, хоч наразі усі плани озвучувати зарано.

Show Buttons
Hide Buttons

essential keto gummies reviews weight loss be careful does essential keto gummies work proton keto acv gummies walmart weight loss scam oprah never endorsed proton keto acv gummies biopure keto gummies reviews does biopure keto gummies work biopure acv keto gummies kelly clarkson keto gummies dr oz negative reviews bad complaints side effects kelly clarkson keto gummies dr oz negative reviews bad complaints side effects keto gummies review beware keto bhb gummies reviews keto apple cider vinegar good keto gummies reviews scam exposed or legit goodketo acv bhb gummy formula x10 boost keto acv gummies scam reviews no celebrities ever endorsed keto weight loss gummies keto gummies in 2024 side effects and ingredients keto gummies review how did kelly clarkson lose weight