Мобільний застосунок MinеFree попереджає про наближення до небезпечних зон, відомих ДСНС

Триматися подалі від мін та інших вибухонебезпечних предметів відтепер допомагає безкоштовний мобільний застосунок MineFree, створений волонтерами за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).
✅Це єдиний функціональний мобільний застосунок в Україні, який сповіщає людей у разі наближення до відомих ДСНС небезпечних зон, де раніше були виявлені вибухонебезпечні предмети і де проводяться заходи з розмінування. Застосунок використовує мапу з даними ДСНС, яка оновлюється в режимі онлайн. Його можна завантажити на мобільні телефони з iOS та Android.
Окрім того, в застосунку можна переглянути довідник вибухонебезпечних предметів та сповістити ДСНС про їх виявлення. Це допомагає оперативно інформувати ДСНС про небезпечні знахідки та попереджати людей про небезпеку для здоров’я та життя!
Застосунок постійно покращується відповідно до відгуків користувачів, щоби стати ще більш практичним та корисним. Дізнайтеся більше за посиланням: www.minefree.info
Завантажуйте MineFree з App Store та Google Play чи за посиланнями:
App Store – https://t.ly/mf/apple
Google Play – https://t.ly/mf/google
Навчальні відео на каналі Youtube: https://t.ly/mf/youtube
Будьте пильними та бережіть себе!
Мобільний застосунок MinеFree створений волонтерами благодійної швейцарської організації “Free Ukraine” за підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. “Free Ukraine” заснована у 2014 році і базується у Женеві, Швейцарія. Ця некомерційна організація об’єднує українську діаспору, а також представників інших національностей у Швейцарії та закордоном, які підтримують та допомагають Україні.
Show Buttons
Hide Buttons

Mega Alpha Max: A Closer Look at Its Benefits for Men’s Health and Performance KetoLyte Keto BHB Gummies Review: What Does Science Say About the Ingredients? Elite Burn Keto ACV Gummies Review – Should You Buy? Boost Your Weight Loss with Nutrisystem Shakes Apple Cider Vinegar Shot Recipe for Weight Loss: Top 3 Methods Recommended for Diabetics Buy Real Keto ACV Gummies, Avoid Kelly Clarkson Scams Queen Latifah Weight Loss: 7 Secrets to Her Fall Transformation Primal Ultimate Male Performance Gummies Review: Can They Enhance Male Vitality? Ketologenic ACV Keto Gummies Review: A Deep Dive into Their Benefits for Ketosis and Weight Loss Iron Pump Male Enhancement Review: Pros and Cons of This Supplement Ketospell Keto ACV Gummies Review: Can They Really Help Boost Ketosis? Titan Boost Male Power Review: Is This the Key to Unlocking Peak Male Performance? Energize Male Enhancement Gummies Review – What Should You Know Before Buying? Does Nutrisystem Work for Effective Weight Loss?