До уваги населення Херсонського району !

Розпорядженням начальника Херсонської обласної військової адміністрації від 02 грудня 2022 року № 318 ДОЗВОЛЕНО (https://khersonrda.gov.ua/rozporyadzhennya-ova-318-vid…/) з 03 по 05 грудня 2022 року включно ЗДІЙСНЕННЯ ГУМАНІТАРНИХ ЗАХОДІВ з ЕВАКУАЦІЇ громадян водними видами транспорту з лівого берега річки Дніпро на ділянці річкового вокзалу в м. Херсон.
Як зазначено на офіційній сторінці у Facebook начальника Херсонської обласної військової адміністрації – Ярослав Янушевич – Херсонська ОДА :
З 3 грудня (субота) по 5 грудня (понеділок) включно триватимуть гуманітарні заходи українських громадян, які зараз перебувають на лівому березі річки Дніпро у дачному селищі та не встигли залишити тимчасово окуповану територію.
Евакуація необхідна через можливу активізацію бойових дій на цій території. Тож у вказаний період буде знято заборону виходу на воду, але тільки у світлий час доби.
Річкові переходи будуть дозволені на ділянці Річковий вокзал. На інших ділянках річки дозволу на переправу у названі дати не буде.
У разі виникнення потреби у додатковому часі для прибуття на деокуповану територію, просимо громадян причалювати лише на Річковому вокзалі, як єдиному дозволеному місці.
Під час евакуації необхідно мати при собі документи, що засвідчують особу та підтверджують громадянство України.

Show Buttons
Hide Buttons

dr oz diet kelly clarkson approach to weight loss keto gummy kelly clarkson fun and effective keto weight loss good keto acv gummies good keto gummies us reviews official 100 safe does it really work or not 2024 keto gummies beware keto gummies shark tank new keto gummies review proton keto acv gummies reviews my honest opinion updated they won t tell you before getting it transform your health with 3 pack slimx keto acv gummies shark tank keto gummies to quit smoking and cure copd deepfake scam ads are everywhere on facebook kelly clarksons 2023 keto gummies weight loss truth