Сьогодні разом з Президентом України Володимиром Зеленським, керівником Офісу Андрієм Єрмаком відвідали звільнену Херсонщину.

Критична, соціальна, транспортна інфраструктура області після звільнення постійно перебуває під обстрілами ворога.
Навіть в цих умовах, ми працюємо над відновленням і забезпеченням мешканців базовими послугами. Пріоритет – критична інфраструктура. 24/7 працюємо над тим, щоб повернути електро- та водопостачання у звільнені громади.
Активно співпрацюємо з міжнародними партнерами, аби адресно направляти технічну та матеріальну допомогу, зокрема, обладнання, генератори тощо, туди, де її найбільше потребують. Станом на сьогодні до Херсонщини спрямовано понад 800 генераторів. Вони розподілені в першу чергу серед обʼєктів соціальної інфраструктури. Наразі потреба в генераторах для деокупованої частини області повністю закрита.
Окрім цього, працюємо над облаштуванням у звільнених громадах Пунктів незламності. 172 діючих пункти забезпечують громадян базовими послугами, поки відбувається ремонт об’єктів ЖКГ та енергетики. Сьогодні відвідали якраз одне з таких сіл – Посад-Покровське, де в Пункті незламності жителі можуть отримати воду, доступ до інтернету, зарядити гаджети. Ще 34 Пункти незламності готові до відкриття.
Також не зупиняємо роботу з налагодження транспортного сполучення в області. З початку повномасштабного вторгнення тут було пошкоджено 17 мостів. Ми вже облаштували 4 тимчасові переправи до звільнених територій та капітально відбудовуємо міст на трасі М-14, що сполучає Херсон з Миколаєвом.
На щоденній основі отримуємо всю інформацію про потреби громад Херсонщини, пріоритизуємо їх та в співпраці з органами місцевого самоврядування, ОВА відновлюємо там, де це можливо і критично необхідно. Поступово переходимо від «проєктів виживання» до системної роботи над відновленням Херсонщини.
Працюємо_далі.

Show Buttons
Hide Buttons

Apple Cider Vinegar Recipe for Weight Loss: 7 Homemade Solutions for College Students Can Leaf Keto ACV Gummies Support Your Keto Journey? Here’s What We Found Phenoman Male Enhancement Gummies Review – Scam or Safe to Use? 5 Autumn Tips from Chrissy Metz Weight Loss Inspiration Are Bliss Max + Keto ACV Gummies the Secret to Effective Weight Loss? A Comprehensive Review Erogenix: A Comprehensive Review of Its Benefits for Sustained Energy and Peak Performance Erecta Gummies Review – The Truth Behind Their Male Performance Claims Apple Cider Vinegar Shot Recipe for Weight Loss: Top 3 Methods Recommended for Diabetics Turmeric and Apple Cider Vinegar for Weight Loss: Top 10 Benefits for Over 45s FitCraze Keto ACV Gummies: A Comprehensive Review of Their Weight Loss Benefits Pure Keto Essence Keto ACV Gummies: A Complete Review of Their Keto-Boosting Power