З Днем пам’яток історії та культури!

Шановні українці!

Від щирого серця вітаю вас з Днем пам’яток історії та культури! Це свято, що об’єднує нас у прагненні зберегти та примножити нашу багату спадщину, шанувати минуле й творити майбутнє на міцному фундаменті національної пам’яті.

Історія України сягає корінням у глибину століть, вражаючи величчю і красою, героїзмом і трагедіями. Пам’ятки історії та культури – це безцінні скарби, що свідчать про велич наших предків, їхній геній та нескореність.

Сьогодні, коли наша країна бореться за свою свободу та незалежність, важливо як ніколи пам’ятати про те, на якій землі ми живемо, хто ми й куди йдемо. Збереження нашої культурної спадщини – це не просто справа пам’яті, це запорука нашого майбутнього, адже саме в ній закодовані наші цінності, ідентичність та духовна сила.

Нехай цей день стане для нас ще одним кроком на шляху до єднання, до розуміння важливості нашої історії та культури, до щирого бажання зберегти та примножити нашу спадщину для майбутніх поколінь.

З повагою,

начальник Херсонської районної

державної (військової) адміністрації                                               Михайло ЛИНЕЦЬКИЙ

Show Buttons
Hide Buttons

kelly clarkson weight loss update before and after photos 2024 transformation on today show kelly clarkson and ozempic dr oz perspective on losing weight summer keto acv gummies reviews new alert does summer keto acv gummies work be careful kelly clarkson weight loss scam features keto gummies with fake reviews here s how it works weight loss exposing apple cider gummies kelly clarkson s truth good keto gummies reviews scam exposed or legit goodketo acv bhb gummy formula kelly clarkson journey to lose weight naturally new keto acv gummies beware acv keto gummies acv gummies review acv gummies reviews exploring kelly clarkson weight loss diet dr oz discusses ozempic or keto gummies kelly clarkson diet dr oz s prescription for weight loss kelly clarkson secret sauce for accelerated keto weight loss what did kelly clarkson do to lose weight kelly clarkson weight loss keto gummies dr oz overview of side effect resolutions keto acv gummies keto acv gummies the legit keto acv pure slim keto acv gummies shark tank keto gummies alert keto gummies reviews kelly clarkson keto gummies