29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є обов’язком держави і суспільства.

Сьогодні, в День пам’яті захисників України, ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав життя за нашу свободу, незалежність та європейське майбутнє.

Іловайськ, Дебальцеве, Волноваха, Маріуполь – ці назви назавжди вписані в історію України як символи героїзму та незламності українського духу. Кожне українське життя, втрачене на фронті, – це незмірний біль для родин, для всієї нашої держави.

Ми ніколи не забудемо наших героїв. Їхній подвиг надихає нас на подальшу боротьбу за нашу землю. Ми обов’язково переможемо!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою,

начальник Херсонської районної

державної (військової) адміністрації                             Михайло ЛИНЕЦЬКИЙ

Show Buttons
Hide Buttons

Rapid Ripped Max Keto ACV Gummies Review: Does This Really Work for Fat Burning? Rhinox X Enhancement Pills Review: Can They Improve Energy and Performance? The Science Behind Trimax Keto ACV Gummies: A Full Review of Their Benefits Animale CBD Gummies Review – Scam or Legit Animale Male Enhancement Gummy? Endura Naturals Male Enhancement Pills Review – Real Men’s Booster or Scam? Are Bliss Max + Keto ACV Gummies the Secret to Effective Weight Loss? A Comprehensive Review SmartSlim Keto ACV Gummies Review: Real Formula or Buyer Beware Smart Slim Keto Gummy? What is Fitspresso? Review Ingredients, User Complaints and Our Comments