Критичне мислення — твоя суперсила! Проходь національний тест з медіаграмотності, щоб перевірити наскільки ти стійкий/а до маніпуляцій та дезінформації

У рамках Глобального тижня медійної та інформаційної грамотності 2024, Національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та стратегічних комунікацій України «Фільтр» у співпраці з програмою USAID «Мріємо та діємо» вже втретє організовує Національний тест з медіаграмотності, який відбудеться 17 жовтня 2024 року, аби об’єднати українців довкола теми медіаграмотності та сприяти підвищенню стійкості суспільства до шкідливих інформаційних впливів. Платформа для проходження тесту буде доступною 17 жовтня 2024 року з 08:30 та буде відкритою протягом усього дня.

Посилання на проходження тесту: https://filter.mcsc.gov.ua/

Тест складається з 25 питань і 5 тематичних блоків, серед яких «Достовірність та вплив інформації», «Соціальні мережі», «Медіаграмотність: етична поведінка та взаємодія з контентом», «Навички фактчекінгу», «Кібербезпека». Здебільшого завдання побудовані на прикладах, з якими користувачі соціальних мереж стикаються щодня, тож проходження тесту допоможе учасникам вирішувати подібні ситуації в реальному житті. Тест розраховано як для вчителів, так і для учнів середніх та старших класів.

Пройти тест можна лише 1 раз — учасники та учасниці, які завершать тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки. Тест буде відкритий на сайті і після 17 жовтня, але претендувати на призи зможуть лише ті учасники та учасниці, які пройдуть його саме в цей день.

Якщо після початку проходження тесту вас вибило зі сторінки через технічні проблеми, ви також зможете претендувати на подарунки. Почніть тест знову.

За проходження тесту передбачені сертифікати. Якщо ви неправильно вкажете свою електронну пошту, організатори не зможуть надіслати вам сертифікат. Також переконайтеся, що ви правильно зазначили своє ім’я та прізвище. Сертифікати надсилають протягом 2 тижнів після проведення тесту.

Переможців тесту оголосять 22 жовтня у соцмережах та на сайті Фільтра, а також надішлють їм сповіщення на електронну пошту з проханням повідомити дані для відправлення подарунків. Якщо ви не відповісте на лист протягом 2 тижнів, ви не зможете претендувати на подарунок. Лист може потрапити у спам, тому перевіряйте також цю папку.

Show Buttons
Hide Buttons

Slim Laboratory Keto ACV Gummies Review: Should You Buy This Supplement? Alpha Bites Male Enhancement Gummies Review: Does It Really Work? Ketogenix Capsules Review: Latest Keto Research Included Max Boost Plus Review: How This Unique Formula Supports Healthy Blood Flow and Libido Keto Energize Review: Can It Really Boost Energy and Fat Loss? Extenze Reviews – Pills That Work or Fake Ingredients for Men’s Health? Energize Male Enhancement Gummies Review – What Should You Know Before Buying? Best Keto Gummies for Weight Loss Reviewed: Top 6 Keto ACV Gummies That Work in 2024 Ketomentin Review – Is It Really Worth The Money? What is Fitspresso? Review Ingredients, User Complaints and Our Comments DirtFish accelerates its women in motorsport initiative Keto Direct Gummies Review – Are They Even Worth Your Money? John Goodman Shows Off 200-Pound Weight Loss After Transformation Pure Fuel Keto + ACV Gummies: Review the Supplement Ingredient Benefits