Інформація щодо ситуації у Херсонській області станом на 22.08

Херсонщина надалі залишається без зв’язку від українських мобільних операторів. Подекуди працює інтернет, але дуже повільно та з перебоями. Аби скористатися українськими сервісами потрібно встановлювати VPN. Українське телебачення та радіомовлення також відсутнє.
‼️Ситуація в області залишається напруженою, тривають активні бойові дії Критична обстановка у населених пунктах, що знаходяться поблизу лінії фронту. Жителі цих сіл повідомляють про числені пожежі, знищену інфраструктуру та розбиті будинки.
➖Генштаб ЗСУ (інформація станом на 06.00 22.08): на Південнобузькому напрямку противник продовжив обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії районів населених пунктів Велике Артакове, Лозове, Таврійське та інших.
Завдав авіаційних ударів поблизу Зарічного, Білої Криниці та Андріївки.
На Миколаївському напрямку окупанти вели штурмові дії в районі населеного пункту Благодатне, мають частковий успіх.
➖ОК “Південь”: по наших позиціях вздовж лінії зіткнення ворог здійснив 5 авіаційних ударів. Без наших втрат.
Нашою авіацією нанесено 2 удари по опорному пункту, скупченню живої сили, озброєння та техніки в районах Олександрівки й Бурханівки.
Минулої доби ЗСУ уразили Каховський міст. Також на півдні знищено: 20 рашистів, 1 самохідну гармату «Гіацинт-С»,1 самохідну гаубицю «Мста-С», 2 пускові установки С-300, 1 радіолокаційної станції підсвітлення й наведення, а також мобільний радіолокаційний комплекс виявлення аеродинамічних і балістичних об’єктів «Небо-М», 2 буксированих міномети 120-го калібру, 3 одиниці броньованої техніки.
➖ЗСУ тримають під контролем Антонівський міст в тимчасово окупованому Херсоні. Українські військові нагадують про свою дистанційну присутність. Про це заявили в ОК “Південь”.
➖На Херсонщині зріс тиск на освітян зі сторони окупантів. У Новій Каховці представники взяли до полону директорів ліцеїв №3 і №2 Ірину Дубас та Оксану Якубову. Нині про їх стан та місцезнаходження нічого не відомо.
➖Триває залякування батьків, які відмовляються віддавати дітей у захоплені школи та дитячі садочки. Окупанти погрожують штрафами та конфіскацією майна, а тим хто привів дітей на так зване “навчання” пропонують 4 тис. рублів за кожного школяра. Проте охочих дуже мало. У Новій Каховці на відкриття дитсадка “Івонька” привели лише одну дитину – сина працівниці садка. Інші батьки віддавати своїх дітей в цей садок відмовилися.
#stoprussia

Show Buttons
Hide Buttons

the shark tank keto gummies revolution transforming weight loss arsynist fat burner analyzing user reviews and results discover oprahs belly melt gummies the secret to a slimmer waist biologic keto gummies the organic way to ketosis the episode that sparked a diet revolution keto on shark tank bio lyfe keto acv gummies a shark tank success story discovering the best stomach fat burner for effective results slimming gummies as seen on shark tank do they really work