☝️ Сьогодні – Європейський день боротьби з торгівлею людьми

В цей день у світі вшановують Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища.
Торгівля людьми є глобальним злочинним бізнесом, сучасною формою рабства, що грубо порушує права людини. Ця діяльність є найшвидше зростаючою кримінальною діяльністю у світі.
Наша держава вживає заходів з попередження торгівлі людьми та боротьби з нею, притягнення до відповідальності злочинців та надання допомоги постраждалим особам.
Україна була серед перших країн у Європі, яка у 1998 році встановила кримінальну відповідальність за торгівлю людьми. У Кримінальному кодексі України покарання за торгівлю людьми передбачено статтею 149, яка визначає ці злочинні дії як вербування, переміщення, переховування, передачу або одержання людини, вчинені з метою експлуатації, з використанням обману, шантажу чи уразливого стану особи.
❗️? Якщо раптом Ви або хтось з Ваших знайомих зіткнувся з даною ситуацією, зверніться до місцевої державної адміністрації із заявою про встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми, та до органів Національної поліції щодо захисту прав і свобод або зателефонуйте на «гарячу лінію» 15-47.
ℹ️ Детальніше: https://www.msp.gov.ua/news/22280.html

Show Buttons
Hide Buttons

Keto Fusion Keto ACV Gummies: A New Way to Support Keto Success – A Detailed Review Wynonna Judd’s Incredible Weight Loss Journey Airy Keto ACV Ingredients Review – The Latest Research Rising Phoenix Male Enhancement Gummies Review – Safe Testo Libido Boosting Gummy I Personally Tried & Tested The Celsium Keto ACV Gummies – Here is My Review Kinect Peak ACV Gummies Review – What Should You Know About This Product? How George Conway Achieved Weight Loss: 4 Autumn Diet Tricks DirtFish accelerates its women in motorsport initiative Ketospell Keto ACV Gummies Review: Can They Really Help Boost Ketosis? Noura Keto ACV Gummies Review: Do They Really Accelerate Your Keto Results? Peak Trim Keto BHB Gummies Review – Pros and Cons of This Ketogenic Supplement