Проєкт «Оновлена інформатика — IT-студії»: розкрийте цифровий потенціал ваших дітей та учнів

«Оновлена інформатика — ІТ студії»: розкрийте цифровий потенціал ваших дітей та учнівЧи пам’ятаєте ви, чого навчали раніше на уроках інформатики в школі? А якщо ми скажемо, що тепер діти замість одноманітних текстів з підручників вивчатимуть цифрову грамотність та творчість, штучний інтелект і блокчейн, комп’ютерні системи, програмування, кібербезпеку, веброзробку та інші сучасні напрями? Звучить, як кроки до успішного майбутнього в IT, бізнесі та багатьох інших галузях.

Ваші діти, брати чи сестри, племінники, інші родичі чи знайомі навчаються в школі? Або ви працюєте вчителем? Проєкт «ІТ‑студії» може бути впроваджено в будь-якій школі України з вашої ініціативи вже зараз.

Що таке «Оновлена інформатика — ІТ‑студії»: відповіді на головні запитання

Можливо, ваші діти чи учні — майбутні цифрові мільйонери та генії IT, але ви поки що про це не знаєте, адже їхні здібності не розкрилися повністю під час навчання в школі? Надихаючись сучасними вимогами до роботи в ІТ-сфері, Мінцифра та Міносвіти за підтримки EU4DigitalUA створили проєкт «Оновлена інформатика – ІТ‑студії».

«ІТ‑студії»: головне для батьків та вчителів

Маєте дітей, родичів або знайомих шкільного віку та хочете розвивати їх інтерес до IT уже зараз? Тоді ця інформація для вас:

  • В Україні нараховується близько 300 тисяч ІТ-фахівців. Але є великий запит ринку. І найкращий час протестувати свій інтерес до технологічної професії — саме в школі. Маєте бажання? Тоді читайте далі.
  • Платформа є безпечним середовищем для школярів. Завдання розподіляє конкретний учитель, а кожна дитина отримує саме свої оцінки та фідбеки вчителя. І лише батьки чи опікуни можуть переглядати оцінки своєї дитини.
  • Послідовність реєстрації така:
  1. Першими авторизуються вчителі інформатики та створюють класи, для яких система автоматично генерує унікальні коди
  2. Батьки, або опікуни авторизуються та реєструють дітей, доєднуючи їх до відповідного класу з використанням унікального коду класу, який надає вчитель.
  • Реєстрація на платформі займає всього 5 хвилин, якщо ви маєте електронний підпис — Дія.Підпис, Bank ID або КЕП. Виберіть із наведених найзручніший для вас метод та долучайтеся до амбасадорів цифрової освіти!

Ви учитель інформатики або інший працівник у школі та хочете виростити своїх учнів цифровими геніями? Тоді ця інформація для вас:

  • «IТ-студії» — це освіта майбутнього. Підручники застарівають, а рівень учнів дуже відрізняється. Оновлена інформатика побудована так, щоб розв’язати ці проблеми. Зацікавило? Тоді переходьте до наступного пункту.
  • «ІТ-студії» — це гнучкі для використання в межах будь-якої навчальної програми освітні матеріали, які можна легко підлаштувати під вашу.
  • Під час пілоту вчителі відзначали, що нові уроки цікаві для учнів (4,5 за 5-бальною шкалою). Станом на кінець 2022–2023 навчального року 95% учителів були готові рекомендувати ІТ-студії для використання своїм колегам.
  • За словами вчителів старших класів, запропоновані ресурси ІТ-студії замінюють роботу з підручниками від 70% до 100%, особливо в умовах дистанційного навчання.
  • Освітні ресурси «IT-студій» спрощують вчителю підготовку до уроків, надають можливість відстежувати прогрес учнів, підлаштовуватись під різні рівні класів.
  • Послідовність реєстрації така:
  1. Першими авторизуються вчителі інформатики та створюють класи, для яких система автоматично генерує унікальні коди
  2. Батьки або опікуни авторизуються та реєструють дітей, доєднуючи їх до відповідного класу з використанням унікального коду класу, який надає вчитель.

Виникли запитання або потрібна допомога? Звертайтеся на гарячу лінію підтримки (8:00 – 20:00) 1549, або пишіть на пошту [email protected].

Яку користь від «IT-студій» матимуть діти сьогодні та в майбутньому?

За матеріалами Мінцифри

Show Buttons
Hide Buttons

keto acv gummies keto acv gummies the legit keto acv pure slim keto acv gummies good keto acv gummies good keto gummies us reviews official 100 safe does it really work or not transform your health with 3 pack slimx keto acv gummies essential keto gummies review warning essential keto gummies side effects proton keto acv gummies walmart weight loss scam oprah never endorsed proton keto acv gummies kelly clarkson keto pills and gummies sweet path to weight loss success keto acv gummies keto acv gummies the legit keto acv pure slim keto acv gummies best keto gummies for effective weight loss 2023 keto diet dr oz keto gummies kelly clarkson strategies for losing weight effectively proton keto acv gummies reviews my honest opinion updated they won t tell you before getting it kelly clarkson weight loss gummies dr oz investigates side effect resolutions keto gummies acv two pillars of kelly clarkson weight loss keto gummies for weight loss shark tank simpli acv keto